Respiratorisk overvågning

En respirationsordning er for borgeren, der benytter enten maske eller som har en respirator. Hjælpeordningen kræver som regel 8 til 24 timers hjælp om dagen, fra en certificeret hjælper. Selve ordningen foregår oftest i hjemmet, men kan også ske uden for hjemmets fire vægge, så borgeren har mulighed for at have en differentieret hverdag. Dette kan eksempelvis være for, at hjælpe borgeren med fritidsinteresser, indkøb, madlavning, familiebesøg eller andre aktiviteter.

Et team af erfarne og uddannede hjælpere

Vi tilbyder sundhedsfaglige medarbejdere med erfaring og uddannelse i ventilationsopgaver og respiratorisk overvågning til respirator- eller maskebrugere. Vores medarbejdere følger regionernes lægefaglige myndighed herunder visse retningslinjer. Retningslinjerne dækker blandt andet hjælperens arbejdstider samt vagtlængder.

Vi sammensætter et team af typisk 4-6 hjælpere og 2 vikarer, som træder til ved sygdom eller ferie. Teamet vil varetage opgaver, såsom pleje, den respiratoriske overvågning samt den praktiske hjælp, som er relateret til borgerens behov. Vi laver en vagtplan hver 3. måned, som vil hænge i borgerens hjem.

Mere end 25 års erfaring

MT-Handicapservice har over 25 års erfaring med respiratorisk overvågning. Vi hjælper både borgeren og familien med at skræddersy den mest optimale plan, for at borgeren kan leve et liv efter eget behov.

Vil du høre om vores ordninger?

Lad os høre om dine hverdag og fortælle hvordan vi kan gøre en forskel.